Hei musikaalin ystävät! Meitä kaikkia koskettavan poikkeuksellisen tilanteen johdosta olemme päätyneet siirtämään We Will Rock You -musikaalin eteenpäin parhaaseen mahdolliseen sopivaan aikaan. Olemme jo saaneet teiltä paljon kysymyksiä liittyen esityksiin, ja olemme päivittäneet kotisivuillemme vastauksia niihin. (LINKKI)

TULO-OHJEET

Messukeskus sijaitsee Helsingin Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä saavuit paikalla junalla, ratikalla, autolla tai vaikka pyörällä.

Messukeskuksessa on kaksi pääsisäänkäyntiä: eteläinen sisäänkäynti Messuaukion puolella ja pohjoinen sisäänkäynti pysäköintitalon puolella. Amfi-teatteri sijaitsee hallissa 1, jonne pääset molempien sisäänkäyntien kautta, josta sinut ohjataan eteenpäin.

Eteläinen sisäänkäynti | Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Messuparkki ja pohjoinen sisäänkäynti| pysäköintitalon osoite navigaattoriin: Ratapihantie 17

Ovet aukeavat kaksi tuntia ennen näytöstä, joten pääset nauttimaan Messukeskuksen ravintolapalveluista jo ennen näytöksen alkua. Isommille seurueille suosittelemme pöytävarauksia.

Suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä

Junat: kaikki lähijunat ja VR-junat (lukuun ottamatta Allegro-junia) pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on 300 metrin kävelymatka alikulkutunnelin kautta Messukeskukseen.

Raitiovaunut: 7 ja 9 pysähtyvät Messukeskuksen pysäkillä aivan Messuaukion edessä

Bussit: Pasilan aseman läheisyyteen tulevat bussit

Polkupyörä: Pyörätelineitä on eteläisen sisäänkäynnin ja Siiven edessä. Rautatieläisentorilla ja Veturitorilla on kaupunkipyörien pysäkit.

Taksi: Taksiasema sijaitsee Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin edustalla. Taksit voivat ajaa suoraan sisäänkäynneille.

Lentokenttä: I- ja P-junat liikennöivät lentokentältä läheiselle Pasilan asemalle. Matka-aika junalla on noin 20-30 minuuttia ja junien vuoroväli päiväliikenteessä noin 10 minuuttia. Matka-aika lentokentältä Messukeskukseen taksilla on noin 15 minuuttia.

Tilausbussit: Messukeskuksen pysäköinninvalvojat ohjeistavat paikan päällä ja opastavat tilausbussit niille varatulle alueelle. Kuljettajan tulee käyntinsä yhteydessä ilmoittaa bussin rekisterinumero pysäköinninvalvojalle tai sisäänkäynnin vahtimestarille, jolloin pysäköinti on maksutonta (huom. maksuton vain vieraillessa Messukeskuksessa järjestettävässä tapahtumassa).