fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

TEEMU MUURIMÄKI

12 toukokuun, 2019

Uniikki-iltapuvuistaan tunnettu Teemu Muurimäki on monipuolinen muoti­suunnit­telija. Hän on tehnyt pitkän uran suunnitellen muotia kansainvälisille muoti­taloille Pariisissa, Milanossa ja Sydneyssä mm. Giorgio Armanille ja Dolce&Gabbanalle, kuin myös kotimaiselle Marimekolle. Nykyisin hän työskentelee Turon pääsuunnittelijana ja luotsaa omaa miestenvaatemerkkiä nimeltä Formal Friday. Hän on myös suunnitellut nykytanssipuvustuksia Tero Saarinen Companylle, esiintymisasuja taitoluistelija Kiira Korvelle ja acappellaryhmä FORKille sekä koruja ikoniselle Aarikalle sekä tuotteistusta SuomiAreena -tapahtumaan. Teemu vastasi myös Svenska Teaternin kiitoksia saaneen Chess -musikaalin puvustuksesta. Hän on valmistunut taiteen maisteriksi Taideteollisesta korkeakoulusta 2001.

VIIMEISIMMÄT PROJEKTIT: Il Barbiere di Siviglia (Savonlinnan Oopperajuhlat), Chess (Svenska Teatern), Breath (Tero Saarinen Company), X-Show, Revolution, Fork on Tour (FORK), Morphed (Tero Saarinen Company), The Swan (Minna Tervamäki-Ima Iduozee-Marita Liulia)