fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

JOONAS TIKKANEN

12 toukokuun, 2019

Joonas Tikkanen on suomalainen valo-, video- ja lavastussuunnittelija, joka on työskennellyt aktiivisesti suunnittelijana vuodesta 2008 alkaen. Hän on valmistunut Tampereen Ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Tikkasen suunnittelutyötä on nähty lukuisissa näyttämötaiteen teoksissa ympäri Suomen sekä ulkomailla muun muassa Ruotsissa, Indonesiassa sekä Saksassa. Hän työskentelee aktiivisesti myös arkkitehtuurivalosuunnittelun parissa sekä installaatiotaiteilijana. Tikkasen estetiikka ammentaa abstraktiosta ja hän leikittelee usein perspektiiveillä ja illuusiolla.

VIIMEISIMMÄT TYÖT: Anon (Johanna Nuutinen & co), Anna Karenina (Tampereen Teatteri), Pikaparantola (Suomen Kansallisooppera), TPS-jääkiekkojoukkueen avajaisseremonia, Chess (Svenska Teatern), Hybrid Momentum (LAHTI MAKKONEN), Jazz Noir (Jussi Lampela), 1918 Teatteri Taistelussa (Tampereen Teatteri), Musta Sydän (Tampereen Teatteri), Mikko Joensuu (Kiasma), Iris (Johanna Nuutinen), Létoile du nord (Kokkolan Ooppera), Äidinmaa (Espoon kaupunginteatteri), HUE (LUX Helsinki), Skapelsen (Folkoperan)