fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

GUNILLA OLSSON-KARLSSON

12 toukokuun, 2019

Gunilla Olsson-Karlsson opiskeli Stora Teaternin Balettelevskolanissa ja Göteborgin Balettiakatemiassa, jossa hän toimii tällä hetkellä opettajana. Hän on työskennellyt ja opiskellut New Yorkissa, Lontoossa ja Pariisissa. Hänen uransa tanssijana on ollut pitkä ja hän on nyt ahkerasti työllistetty koreografi.

Hän on koreografioinut monia hittimusikaaleja pitkän uransa aikana Ruotsissa, Suomessa ja ulkomailla. Helsingissä hänen koreografiansa on voitu nähdä esityksissä Kolme iloista rosvoa, Aladdin ja Tohtori Zivago sekä viimeisimpänä Kinky Bootsissa. Hän on myös tehnyt koreografioita suuriin tapahtumiin sekä työskennellyt televisiossa. Gunilla työskenteli tulkkina ja avustajana 70 statistille Michael Jacksonin HIStory-maailmankiertueen Göteborgin vierailulla. Hänet palkittiin Guldmasken -palkinnolla vuonna 2003 parhaasta koreografiasta, jonka hän teki Fame -musikaaliin.