fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

POTI MARTIN

12 toukokuun, 2019

Poti Martin on syntynyt Madridissa. Hän työskenteli Lontoossa Boundary Row -studioiden ääniteknikkona kolmen vuoden ajan. Myöhemmin hän perusti Madridiin oman äänitekniikan yrityksen ja äänitysstudion. Vuosina 2003–2011, työskennellessään Stage Entertainment Spainin äänitarkkailijana, hän toimi äänisuunnittelijana ja avustavana äänisuunnittelijana tuotannoissa kuten “Cats” (Madrid), “Cabaret” (Madrid & Espanjan kiertue), “Mamma Mia” (Madrid, Barcelona & Espanjan kiertue), “The Graduate” (Madrid), “Victor Victoria” (Madrid), “The Producers” (Madrid), “JesusChrist Superstar” (Madrid & Espanjan kiertue), “Beauty and Beast” (Madrd & Barcelona), “High School Musical” (Espanjan kiertue), “Saturday Night Fever”(Madrid & Espanjan kiertue), “Chicago”(Madrid & Espanjan kiertue), “Les Miserables”(Madrid).

Lisäksi hän on toiminut avustavana äänisuunnittelijana lukuisissa tuotannoissa, kuten “The Sound of Music “, Moskovassa, “Mamma Mia”, Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Århusissa sekä “BackBeat” Torontossa.