Hei musikaalin ystävät! Meitä kaikkia koskettavan poikkeuksellisen tilanteen johdosta olemme päätyneet siirtämään We Will Rock You -musikaalin eteenpäin parhaaseen mahdolliseen sopivaan aikaan. Olemme jo saaneet teiltä paljon kysymyksiä liittyen esityksiin, ja olemme päivittäneet kotisivuillemme vastauksia niihin. (LINKKI)

PIRJO LEINO

MASKEERAUS JA KAMPAUSSUUNNITTELIJA

Pirjo Leino on pitkän teatteriuran tehnyt maskeeraussuunnittelija. Hän on suunnitellut ja toteuttanut lukuisia maskeerauksia eri teattereille ja teatteriryhmille. Hänen kädenjälkensä näkyy niin Svenska Teaternin Chess -musikaalissa kuin Jarkko Tammisen Stars Showssa.

Pirjo on työskennellyt myös erilaisissa TV-tuotannoissa kuten Standup Club, Hyvät ja Huonot Uutiset, Nenäpäivä, Talent ja Idols. Isoista TV-tuotannoista mainittakoon Lahden MM17 kisat Saksan Yleisradion ( ARD Germany TV) kanssa ja Jarkko Tammisen luotsaama Big Bang- viihdeohjelma.

Pirjon vahvuudet ovat mm. erilaisten hahmojen luominen, epookki – ja kauneusmeikit ja kampaukset. We Will Rock You –musikaalin maskeeraussuunnittelussa nämä kriteerit täyttyvät.

TAKAISIN