fbpx

Hei musikaalin ystävät! Meitä kaikkia koskettavan koronatilanteen johdosta olemme päätyneet siirtämään We Will Rock You -musikaalin alkusyksyyn 2021. Olemme jo saaneet teiltä paljon kysymyksiä liittyen esityksiin, ja olemme päivittäneet kotisivuillemme vastauksia niihin. (LINKKI)

PIRJO LEINO

Pirjo Leino We Will Rock You -musikaali
MASKEERAUS JA KAMPAUSSUUNNITTELIJA

Pirjo Leino on pitkän teatteriuran tehnyt maskeeraussuunnittelija. Hän on suunnitellut ja toteuttanut lukuisia maskeerauksia eri teattereille ja teatteriryhmille. Hänen kädenjälkensä näkyy niin Svenska Teaternin Chess -musikaalissa kuin Jarkko Tammisen Stars Showssa.

Pirjo on työskennellyt myös erilaisissa TV-tuotannoissa kuten Standup Club, Hyvät ja Huonot Uutiset, Nenäpäivä, Talent ja Idols. Isoista TV-tuotannoista mainittakoon Lahden MM17 kisat Saksan Yleisradion ( ARD Germany TV) kanssa ja Jarkko Tammisen luotsaama Big Bang- viihdeohjelma.

Pirjon vahvuudet ovat mm. erilaisten hahmojen luominen, epookki – ja kauneusmeikit ja kampaukset. We Will Rock You –musikaalin maskeeraussuunnittelussa nämä kriteerit täyttyvät.

TAKAISIN