fbpx

KRISTIAN NYMAN

Kristian Nyman We Will Rock You -musikaali
KAPELLIMESTARI

Kristian Nyman on freelance-muusikko, pianisti ja kapellimestari. Hän on opiskellut Tukholman kuninkaallisessa Musiikinkorkeakoulussa sekä Sibelius-Akatemiassa. Kristian on pääosin työskennellyt musikaalimaailmassa Helsingissä, Svenska Teaternilla vuodesta 2002 lähtien ja Helsingin kaupunginteatterilla vuodesta 2005 lähtien, aluksi pianistina ja harjoituspianistina sekä vuodesta 2006 kapellimestarina.

Kristian on työskennellyt Helsingin kaupunginteatterissa varakapellimestarina vuosina 2006-2009 ja kapellimestarina vuosina 2009-2011. Sen jälkeen hän on työskennellyt pianistina ja varakapellimestarina Kristina från Duvemåla -musikaalissa, vastaavana kapellimestarina MAMMA MIA -musikaalissa! Svenska Teaternissa sekä Helsingin Messukeskuksessa ja kapellimestarina Svenska Teaternin Chess -musikaalissa.

Lisäksi hän on tehnyt kymmeniä muita musikaaleja, oopperoita ja konsertteja klassisessa, jazz- ja viihdemusiikissa sekä toiminut kuoronjohtajana. Hän on myös opettanut Helsingin Taideyliopistossa sekä Musikinstitutet Kungsvägenissä Espoossa.

TAKAISIN