fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

We Will Rock You’n sosiaalisen median markkinointiarpajaisten säännöt

We Will Rock You -musikaalin sosiaalisen median markkinointiarpajaisiin voi osallistua kuka vain 18-vuotta täyttänyt henkilö. Arvontaan osallistutaan kommentoimalla 13.12. julkaistuun videoon Instagramissa (www.instagram.com/wewillrockyoumusikaali) tai Facebookissa (www.facebook.com/wewillrockyoumusikaali) 13.–16.12.2020 aikana. Osallistua voi vain kerran.

Joulukalenteri-arvonnan palkintona on kaksi B-lippua haluamaasi We Will Rock You -musikaalin näytökseen Helsingin Jäähalliin. Yhden lipun arvo on 59,00 € ja molempien lippujen arvo yhteensä 118,00 €. Liput ovat henkilökohtaisia. 

Arvonta suoritetaan 18.12.2020 kello 10.00 Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä Facebookissa tai Instagramissa. Palkintoliput toimitetaan voittajalle sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta keskiviikkoon 23.12. mennessä, palkinto arvotaan uudestaan. 

Arvonnan järjestää We Will Rock You -musikaali ja AMFI Musicals Oy. 

Facebook tai Instagram eivät ole mukana arvonnassa. Instagram tai Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä arvontaa millään tavoin.