fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

SAARA AALTO

12 toukokuun, 2019

Saara Aalto on Suomessa ja maailmalla monipuolista uraa tekevä laulaja, joka on tullut toiseksi mm. Brittien X Factor- sekä Suomen The Voice of Finland –kilpailuissa. Keväällä 2018 hän toimi Suomen X Factor -kilpailun tuomarina, edusti Suomea Euroviisuissa kappaleellaan Monsters ja keväällä 2019 hän luisteli itsensä Brittien suurimman viihdeohjelman Dancing on Ice:n finaaliin.

Saara on julkaissut kuusi albumia ja esiintynyt yhdessä mm. Andrea Boccellin, Jose Carrerasin, Adam Lambertin ja Kylie Minoguen kanssa. Saara keikkailee jatkuvasti ympäri maailmaa ja seikkailee projekteissa, jotka innostavat häntä.

Musikaaleja hän on rakastanut aina, ja kokemusta löytyy Maria Magdalenan­ roolista Jesus Christ Superstar -konserteissa sekä rooleista Wicked – ja High School Musical on Stage 1 & 2 -musikaaleissa Helsingin kaupungnteatterissa. Hän on myös antanut äänensä lukuisille piirroshahmoille, kuten Disneyn Frozen-elokuvan prinsessa Annalle.