fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

JENNIE STORBACKA

12 toukokuun, 2019

Jennie Storbacka on pitkän linjan artisti, joka on hurmannut sekä tv- ja teatteriyleisöä että estradeilla. Vuonna 2018 hänet nähtiin Linnan juhlien solistina yhdessä Mikael Saaren ja Kaartin Combon kanssa. Hänen ensimmäinen teatteriroolinsa oli päärooli Helsingin kaupunginteatterin Miss Saigon musikaalissa vuonna 2004. Jennie on tehnyt monta merkittävää roolia, muun muassa näytelmissä Äidinmaa (Anni) Espoon Kaupunginteatterissa, Jekyll&Hyde (Emma), Seili (Maria) Turun Kaupunginteatterissa, HAIR (Sheila), Stormskärs Maja (Siegfried) Åbo Svenska Teaternissa, The Sound of Music (Liesl), PlayMe (Sara) Svenska Teaternissa, Myrskyluodon Maija (Maria) Vaasan Kaupunginteatterissa, Legally Blonde (Margot) Samppalinnan Kesäteatterissa.

Jenniella oli vuonna 2015 oma show, Crazy in Love, Casino Helsingissä, kun hänet valittiin vuoden valovoimaisimmaksi artistiksi The Voice of Finlandissa, missä hän myös tuli kolmanneksi koko kilpailussa. Hän on valmistunut lauluvalmentajaksi Tanskasta (Complete Voical Institute) ja toimii tällä hetkellä The Voice of Finlandin virallisena vocal coachina.