fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

Nina Tapio

3 toukokuun, 2021

Nina on pop & Jazz konservatoriossa opiskellut musiikin moniammattilainen. Hänet muistetaan niin Taikapeilistä kuin Idols-tuomaristosta. Nina on kiertänyt konsertoimassa Japania, Amerikkaa ja Australiaa myöten Adiemuksen sekä lauluyhtye Rajattoman kanssa ja antanut äänensä lukuisiin animaatioihin kuten esim. Pieni Merenneito ja Egyptin Prinssi. Teatterin lavalla hänet on nähty mm. musikaaleissa Les Miserables, Miss Saigon, Avenue Q,, Kesäyön Hymyilyä, Housut pois, Pieni kauhukauppa sekä Mamma Mia.

Nina keikkailee tällä hetkellä  11-henkisen ”Säädyttömät” bändin kanssa.

Nina Tapio kuvailee suhdettaan Queeniin näin: Olen kuunnelltu Queenin musiikkia jo alle 10-vuotiaasta saakka ja jumaloinut heidän stemmalaulantaa ja Freddie Mercuryn suvereenia äänenkäyttöä. Queen kuuluu edelleen ehdottomiin suosikkeihini!

(Kuva: Vilja Vuolle)