fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

Chris Bewsher

20 toukokuun, 2021

Chris Bewsher on valmistunut Mountview Academy of Theatre Arts:ista vuonna 2018.  Hän on aiemmin työskennellyt kahdessa näyttämöteoksessa Suomessa, Pieni merenneito -musikaalissa 2019 ja tanssikapteenina Päiväni Murmelina -musikaalissa 2020, molemmat Helsingin kaupunginteatterissa.

Muut esitykset, joihin Chris on aiemmin osallistunut, ovat Hanschen in Spring Awakening (Edinburgh Fringefestivaali), Ensemble in Snow White and the Seven Dwarfs (Rhyl Pavilion -teatteri). Häntä voi nähdä myös tulevassa Matilda -musikaalissa Tampereen Työväen Teatterissa syksyllä 2021.

Chris on koulutuksensa aikana esiintynyt seuraavissa rooleissa: Joe Hardy Damn Yankees-musikaalissa; Tuomari Roan Parade -musikaalissa; Terry / Simon Newton / Hector London Road -musikaalissa; Sky Masterson Guys and Dolls -musikaalissa.

Chris kuvailee suhdettaan Queen:iin näin: 
”Olen aina rakastanut Queen-musiikkia! Vanhempani soittivat Queenin musiikkia koko lapsuuteni, joten olen kasvanut kaikkien näiden kappaleiden kanssa. Esitin We Will Rock You -musikaalissa jo lukiossa, joten on niin hienoa olla mukana ammattituotannossakin!”

Laura Allonen

10 toukokuun, 2021

Laura Allonen on helsinkiläinen freelancenäyttelijä ja tanssija. Hän on näytellyt mm. Kotikatu-sarjassa, suositussa Uusi Päivää-sarjassa sekä kesällä 2021 ensi-iltaan tulevassa Luokkakokous 3- elokuvassa. Allonen on kiertänyt ympäri Suomea useissa menestysmusikaaleissa kuten Helsingin Kaupunginteatterin Pieni Merenneito (2019) ja Miten menestyä vaivatta liike-elämässä (2014), Turun Kaupunginterin Varissuo (2019), Tampereen Teatterin Cats (2018), ACE-Productionin MAMMA MIA! (2018), Lahden Kaupunginteatterin Cabaret (2011), Hair (2012) ja West Side Story (2013). Syksyllä 2021 hänet voi nähdä TTT:n musikaalissa Matilda. Allonen on esiintynyt monien suomalaisten artistien taustatanssijana mm.supertähti CHEEKIN kiertueilla (2016-2018) ja tulevana syksynä Antti Tuiskun Bailantai-konserteissa.

Laura kuvailee suhdettaan Queen:iin näin: 

”Queen vie minut muistoissa lapsuuteen. Vanhempani kuuntelivat sitä ja heidän kauttaan Queenin tuotanto astui elämääni. Radio Ga Ga oli silloin ja nyt ehdoton lemppari Queenin biiseistä.” 

SAARA-ELINA PARTANEN

12 toukokuun, 2019

Saara-Elina on Helsingissä vaikuttava freelance musikaaliartisti. Oulussa syntynyt taiteilija on koulutukseltaan tanssija ja tanssipedagogi ja viimeiset viisi vuotta hän on työskennellyt musikaaleissa ja lastenteatteria tehden. 

Laulunopettajanaan lontoolainen Natalie Andreou ja suomalaiset Laura Virtala ja Riitta Keränen, Saara-Elina on laajentanut äänialaansa ja tekniikkaansa vastaamaan alan kovia vaatimuksia. 

Työ on vienyt musikaaliartistin, tanssijan sekä tanssinopettajan töihin teatterissa, TV:ssä ja elokuvapuolella. Viimeisimpiä työnantajia Svenska teatern, Tanssiteatteri Raatikko, Turun Kaupunginteatteri sekä nyt AMFI Musicals. 

MARISSA LATTU

12 toukokuun, 2019

Marissa Lattu on 23-vuotias musiikkiteatterinäyttelijä Helsingistä. Hän on musiikkiteatterin kolmiosaaja ja aloittanut uransa jo nuorena. Keväällä 2018 hän näytteli Allin roolin Messukeskuksen MAMMA MIA! -musikaalissa. Freelance-töiden lisäksi Marissa opiskelee musiikkiteatteria Tampereen ammattikorkeakoulussa, valmistuen keväällä 2022. Musiikkiteatterin ja opiskelun rinnalla Marissa on tehnyt töitä myös ääninäyttelijänä. Ensi syksynä hänet voi nähdä jälleen Tampereen Työväen Teatterin Kinky Boots musikaalissa (ensemble / cover Lauren). 

We Will Rock You- musikaalin musiikki on lähellä hänen sydäntään. Queen on ehdottomasti Marissan suosikki bändi juurikin heidän legendaarisen lavakarisman ja aikanaan rajoja rikkovan musiikin vuoksi.