fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

Elin Ljungberg

20 toukokuun, 2021

Elin Ljungberg on näyttelijä ja musikaaliartisti kotoisin Ruotsista. Elin on saanut koulutuksensa Göteborgin Balettiakatemian musiikkiohjelmasta ja Göteborgin näyttämö- ja musiikkitaiteen korkeakoulusta.

”We Will Rock You” on Elinin neljäs musikaali Suomessa. Aikaisemmin hän on esiintynty ”Pieni Merenneito” -musikaalissa Helsingin kaupunginteatterissa 2019, “MAMMA MIA!” -musikaalissa sekä Messukeskuksen Amfi -teatterissa 2018 että Svenska Teaternissa 2014.

Ruotsissa Elin on työskennellyt mm. Göteborgin oopperassa, Lisebergissä, Astrid Lindgrenin Maailmassa. Tulevana syksynä hän tekee elokuva-debyyttinsä uudessa elokuvassa ”Tarina Karl Bertil Jonssonin jouluaatosta”.

Elin kuvailee suhdettaan Queen:iin näin: 
”Queenin musiikki on lähellä sydäntäni ja se on ollut suuri inspiraatio koko kasvatukseni ja myös muusikaaliartistini ammatissa. Heidän kappaleet ovat ajattomia ja niitä voi kuunnella milloin tahansa elämässä!”

JERO MÄKELÄINEN

12 toukokuun, 2019

Jero Mäkeläinen on valmistunut tanssijaksi Turun konservatoriosta. Jeron on voinut nähdä Helsingin kaupunginteatterin kuin myös Tampereen työväenteatterin Kinky Boots -musikaalin enkelinä. Lisäksi hän on esiintynyt drag-tanssijana Marko Vainion Divet and the dreamgirls esityskokonaisuudessa Suomessa ja Edfringe -festivaaleilla Skotlannissa.

Jero on viime vuosina esiintynyt Helsingin kaupunginteatterin musikaalissa Miten menestyä vaivatta liike-elämässä, Suomen kansallisoopperan Nenä-oopperassa, Kouvolan Teatterin Poikamiesboksissa sekä Divetshow:ssa. Lisäksi häntä on voinut nähdä tanssimassa Antti Tuiskun kiertueilla sekä televisiossa muun muassa Uuden Musiikin Kilpailussa, Idolsissa ja artistien musiikkivideoilla. Jero on lisäksi toiminut tanssijana ja tanssinopettajana risteilyaluksilla. 

We Will Rock You -musikaalilta Jero odottaa vauhdikkaita tanssikoreografioita ja haastavaa laulettavaa, joka ei liene ongelma, kun kyse on Queenin musiikista.

REETTA KORHONEN

12 toukokuun, 2019

Reetta on monipuolinen esiintyvien alojen ammattilainen. Svenska Teaternin ja Messukeskuksen Mamma miojen lisäksi hänet on nähty musikaaleissa mm. Turun Samppalinnassa ja Kaupunginteatterissa ja Linnanmäen Peacock-teatterissa useaan otteeseen, sekä taustalaulajana UMK:ssa (2013, 2016, 2017) ja Euroviisuissa (2013,2016). Reetan voi bongata myös ääninäyttelijänä ja mainoksista. 

Reetta kuvailee suhdettaan Queen:iin näin:
Queen on Madonnan, Abban ja Guns ’n Rosesin ohella yksi merkittävimmistä musiikillisista vaikuttajista, joihin kaikki musaestetiikkani perustuu. Radio Ga Ga oli hurja musavideo lapsena ja soitin Queenin kokoelmat naarmuille. Ei pidä myöskään unohtaa Wayne’s Worldin legendaarista autokohtausta – you better bang your head when the riff droooooops!

MATHIAS JONSSON

12 toukokuun, 2019

Mathias Jonsson on freelance musikaali- ja showartisti, mutta aloitti uransa tanssijana modernin tanssin ryhmässä Tukholmassa Göteborgin Balettiakademienista valmistumisensa jälkeen vuonna 2010. Hän jatkoi sitten matkaansa Århusiin Tanskaan, jossa hän esiintyi oopperadiiva Chantalina musikaalissa La cage aux Folles Århusin teatterissa. Hän työskenteli sen jälkeen kaksi vuotta artistina ja tanssikapteenina Garbos Dinnershowssa Gran Canarialla.

Ulkomailla työskentelyn jälkeen Mathias on työskennellyt ensisijaisesti Ruotsissa eri tuotannoissa, kuten Full Monty -musikaalissa Göteborgin konserttitalolla, laulajana eri esityksissä merellä ja näyttelijänä eri näytelmissä. Hän näytteli myös Peter Pania Tukholmassa vuonna 2017 Teater Intimanissa. Musikaali saa jatkoa syksyllä 2019, jolloin Mathias näyttelee taas pääroolia. Viime vuonna hän näytteli Mamma Mia! -musikaalissa Messukeskuksessa.

Mathias kuvailee suhdettaan Queen:iin näin:
”Olen aina rakastanut Queenin musiikkia ja ihaillut Freddie Mercurya sekä persoonana että laulajana. Minun ensimmäinen laulusooloni lavalla oli Somebody to Love, joka on yksi lempikappaleistani.”