fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

NEA-MARIA ALANKO

12 toukokuun, 2019

Musikaaliartisti ja laulaja-muusikko Nea-Maria Alanko valmistui syksyllä 2019 maisteriksi Royal Conservatoire of Scotlandin MA Musical Theatre (Performance) -linjalta. Musiikin maisteriksi on tarkoitus valmistua Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta jouluna 2021. Ikänsä klassista huilua soittanut Nea kiinnostui lukiossa Skene-musiikkiteatterikoulutusohjelman kautta teatterialasta ja painopiste klassisesta musiikista vaihtui vähitellen laulu- ja tanssitunteihin. Nean on voinut nähdä viime vuosina lavalla muun muassa seuraavissa produktioissa: Svenska Teaternin Mary Poppins-musikaali (ensemble), Edinburgh Festival Fringen Legally Blonde-musikaali (Brooke Wyndham), Mamma Mia! Helsinki (Liisa/ cover Sofia), Valkeakosken kaupunginteatterin Grease-musikaali (Sandy). Lisäksi Nea on mukana kehittämässä viittomakielistä musiikkiteatteria osana Si(g)n(g)-työryhmää. Musiikkiteatteriproduktioiden lisäksi hän tekee opetustöitä sekä äänimainontaa. 

Queening musassa rikotaan mielettömällä tavalla ajatus siitä, että musiikin pitäisi mahtua jonkinlaiseen boxiin. Ollaan rohkeasti omanlaisia, kysehän on nimenomaan fiiliksestä!