fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

PETER PIHLSTRÖM

12 toukokuun, 2019

Peter on helsinkiläinen musikaaliartisti, joka on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2000. Hän on esiintynyt kymmenissä musikaaleissa vuoden 1994 hittimusikaalista Hype alkaen mm. Helsingin Kaupunginteatterissa, Svenska Teaternissa, Espoon Kaupunginteatterissa ja Uudessa Iloisessa Teatterissa. Viimeisimpiä produktioita ovat olleet Chess, Äidinmaa, Prinsessa Ruusunen paluu tulevaisuuteen, Vampyyrien Tanssi ja Rent.

Esiintymisten ohella Peter työskentelee myös koreografina ja esiintymisvalmentajana. Hän on ollut taustajoukoissa lukuisissa TV-tuotannoissa, kuten Idols, Kuorosota, Dance, Stage ja Voitolla Yöhön.

Jo parinkymmenen vuoden ajan Peter on myös tehnyt töitä ääninäyttelijänä erilaisissa animaatioissa ja sarjoissa (mm.Pokémon, Lazy Town, i-Carly, Seikkailija Dora, Ihmeiden Puisto) sekä mainoksissa.

Peter on tehnyt pitkän uran myös tanssinopettajana mm. Tanssivintissä, StepUpSchoolissa, Marigold Ice Unityssä ja Musiikkiteatterikoulu Skenessä.

Peter kuvailee suhdettaan Queen:iin näin:
”Ihastuin Queeniin vuonna 1984, kun OK! lehden mukana tuli mainossingle The Works albumista. Fanitettiin kavereiden kanssa koko levyä ja sen musiikkivideoita ihan täysillä.”