fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

JOEL MÄKINEN

12 toukokuun, 2019

Joel Mäkinen on 33-vuotias näyttelijä ja muusikko. Hän on Joel Herttua -yhtyeen solisti. Joel on opiskellut Teatterikorkeakoulussa sekä Sibelius-Akatemiassa.

Joel on syksyllä 2020 lopettaneen Pimeys-yhtyeen laulaja, kosketinsoittaja ja laulunkirjoittaja. Pimeys julkaisi neljä albumillista musiikkia, teki useita satoja keikkoja ympäri Suomea ja oli Emma-ehdokkaana.

Joel on nähty monessa merkittävässä roolissa mm. näytelmissä Seitsemän veljestä (Timo) Turun Kaupunginteatterissa, Hair (Claude) Jyväskylän Kaupunginteatterissa, Juhannustanssit (Onni) Tampereen Työväen Teatterissa, Love me tender (Chad) ja Jekyll & Hyde (Tri Jekyll, Mr. Hyde) Lahden Kaupunginteatterissa. Tämän lisäksi hän on säveltänyt musiikkia näytelmiin ja tv-sarjoihin sekä soittanut koskettimia mm. PMMP-yhtyeen taustalla.