fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

Chris Bewsher

20 toukokuun, 2021

Chris Bewsher on valmistunut Mountview Academy of Theatre Arts:ista vuonna 2018.  Hän on aiemmin työskennellyt kahdessa näyttämöteoksessa Suomessa, Pieni merenneito -musikaalissa 2019 ja tanssikapteenina Päiväni Murmelina -musikaalissa 2020, molemmat Helsingin kaupunginteatterissa.

Muut esitykset, joihin Chris on aiemmin osallistunut, ovat Hanschen in Spring Awakening (Edinburgh Fringefestivaali), Ensemble in Snow White and the Seven Dwarfs (Rhyl Pavilion -teatteri). Häntä voi nähdä myös tulevassa Matilda -musikaalissa Tampereen Työväen Teatterissa syksyllä 2021.

Chris on koulutuksensa aikana esiintynyt seuraavissa rooleissa: Joe Hardy Damn Yankees-musikaalissa; Tuomari Roan Parade -musikaalissa; Terry / Simon Newton / Hector London Road -musikaalissa; Sky Masterson Guys and Dolls -musikaalissa.

Chris kuvailee suhdettaan Queen:iin näin: 
”Olen aina rakastanut Queen-musiikkia! Vanhempani soittivat Queenin musiikkia koko lapsuuteni, joten olen kasvanut kaikkien näiden kappaleiden kanssa. Esitin We Will Rock You -musikaalissa jo lukiossa, joten on niin hienoa olla mukana ammattituotannossakin!”

Elin Ljungberg

20 toukokuun, 2021

Elin Ljungberg on näyttelijä ja musikaaliartisti kotoisin Ruotsista. Elin on saanut koulutuksensa Göteborgin Balettiakatemian musiikkiohjelmasta ja Göteborgin näyttämö- ja musiikkitaiteen korkeakoulusta.

”We Will Rock You” on Elinin neljäs musikaali Suomessa. Aikaisemmin hän on esiintynty ”Pieni Merenneito” -musikaalissa Helsingin kaupunginteatterissa 2019, “MAMMA MIA!” -musikaalissa sekä Messukeskuksen Amfi -teatterissa 2018 että Svenska Teaternissa 2014.

Ruotsissa Elin on työskennellyt mm. Göteborgin oopperassa, Lisebergissä, Astrid Lindgrenin Maailmassa. Tulevana syksynä hän tekee elokuva-debyyttinsä uudessa elokuvassa ”Tarina Karl Bertil Jonssonin jouluaatosta”.

Elin kuvailee suhdettaan Queen:iin näin: 
”Queenin musiikki on lähellä sydäntäni ja se on ollut suuri inspiraatio koko kasvatukseni ja myös muusikaaliartistini ammatissa. Heidän kappaleet ovat ajattomia ja niitä voi kuunnella milloin tahansa elämässä!”

Laura Allonen

10 toukokuun, 2021

Laura Allonen on helsinkiläinen freelancenäyttelijä ja tanssija. Hän on näytellyt mm. Kotikatu-sarjassa, suositussa Uusi Päivää-sarjassa sekä kesällä 2021 ensi-iltaan tulevassa Luokkakokous 3- elokuvassa. Allonen on kiertänyt ympäri Suomea useissa menestysmusikaaleissa kuten Helsingin Kaupunginteatterin Pieni Merenneito (2019) ja Miten menestyä vaivatta liike-elämässä (2014), Turun Kaupunginterin Varissuo (2019), Tampereen Teatterin Cats (2018), ACE-Productionin MAMMA MIA! (2018), Lahden Kaupunginteatterin Cabaret (2011), Hair (2012) ja West Side Story (2013). Syksyllä 2021 hänet voi nähdä TTT:n musikaalissa Matilda. Allonen on esiintynyt monien suomalaisten artistien taustatanssijana mm.supertähti CHEEKIN kiertueilla (2016-2018) ja tulevana syksynä Antti Tuiskun Bailantai-konserteissa.

Laura kuvailee suhdettaan Queen:iin näin: 

”Queen vie minut muistoissa lapsuuteen. Vanhempani kuuntelivat sitä ja heidän kauttaan Queenin tuotanto astui elämääni. Radio Ga Ga oli silloin ja nyt ehdoton lemppari Queenin biiseistä.” 

SAARA-ELINA PARTANEN

12 toukokuun, 2019

Saara-Elina on Helsingissä vaikuttava freelance musikaaliartisti. Oulussa syntynyt taiteilija on koulutukseltaan tanssija ja tanssipedagogi ja viimeiset viisi vuotta hän on työskennellyt musikaaleissa ja lastenteatteria tehden. 

Laulunopettajanaan lontoolainen Natalie Andreou ja suomalaiset Laura Virtala ja Riitta Keränen, Saara-Elina on laajentanut äänialaansa ja tekniikkaansa vastaamaan alan kovia vaatimuksia. 

Työ on vienyt musikaaliartistin, tanssijan sekä tanssinopettajan töihin teatterissa, TV:ssä ja elokuvapuolella. Viimeisimpiä työnantajia Svenska teatern, Tanssiteatteri Raatikko, Turun Kaupunginteatteri sekä nyt AMFI Musicals. 

SAMULI PAJUNEN

12 toukokuun, 2019

Samuli Pajunen on 22-vuotias kuopiolainen näyttelijä, muusikko ja musikaaliartisti. Hänet on tähän mennessä nähty esimerkiksi Kuopion kaupunginteatterin, Tampereen teatterin ja Samppalinnan kesäteatterin lavoilla. 

Viimeisimpänä hän on työskennellyt syksyllä ohjelmistoon palaavassa Tampereen Työväen teatterin musikaalissa Kinky Boots.

Pajunen on päässyt työskentelemään uransa aikana myös monipuolisesti musiikin parissa ja kantaa muusikon identiteettiä vahvasti mukanaan. 

Suurena Queen-fanina Pajunen on odottanut We Will Rock You- musikaalin esityksiä kuin kuuta nousevaa ja uskoo musikaalin tarinan koskettavan yleisöä täysin ennennäkemättömällä tavalla.

JERO MÄKELÄINEN

12 toukokuun, 2019

Jero Mäkeläinen on valmistunut tanssijaksi Turun konservatoriosta. Jeron on voinut nähdä Helsingin kaupunginteatterin kuin myös Tampereen työväenteatterin Kinky Boots -musikaalin enkelinä. Lisäksi hän on esiintynyt drag-tanssijana Marko Vainion Divet and the dreamgirls esityskokonaisuudessa Suomessa ja Edfringe -festivaaleilla Skotlannissa.

Jero on viime vuosina esiintynyt Helsingin kaupunginteatterin musikaalissa Miten menestyä vaivatta liike-elämässä, Suomen kansallisoopperan Nenä-oopperassa, Kouvolan Teatterin Poikamiesboksissa sekä Divetshow:ssa. Lisäksi häntä on voinut nähdä tanssimassa Antti Tuiskun kiertueilla sekä televisiossa muun muassa Uuden Musiikin Kilpailussa, Idolsissa ja artistien musiikkivideoilla. Jero on lisäksi toiminut tanssijana ja tanssinopettajana risteilyaluksilla. 

We Will Rock You -musikaalilta Jero odottaa vauhdikkaita tanssikoreografioita ja haastavaa laulettavaa, joka ei liene ongelma, kun kyse on Queenin musiikista.

MARISSA LATTU

12 toukokuun, 2019

Marissa Lattu on 23-vuotias musiikkiteatterinäyttelijä Helsingistä. Hän on musiikkiteatterin kolmiosaaja ja aloittanut uransa jo nuorena. Keväällä 2018 hän näytteli Allin roolin Messukeskuksen MAMMA MIA! -musikaalissa. Freelance-töiden lisäksi Marissa opiskelee musiikkiteatteria Tampereen ammattikorkeakoulussa, valmistuen keväällä 2022. Musiikkiteatterin ja opiskelun rinnalla Marissa on tehnyt töitä myös ääninäyttelijänä. Ensi syksynä hänet voi nähdä jälleen Tampereen Työväen Teatterin Kinky Boots musikaalissa (ensemble / cover Lauren). 

We Will Rock You- musikaalin musiikki on lähellä hänen sydäntään. Queen on ehdottomasti Marissan suosikki bändi juurikin heidän legendaarisen lavakarisman ja aikanaan rajoja rikkovan musiikin vuoksi.

REETTA KORHONEN

12 toukokuun, 2019

Reetta on monipuolinen esiintyvien alojen ammattilainen. Svenska Teaternin ja Messukeskuksen Mamma miojen lisäksi hänet on nähty musikaaleissa mm. Turun Samppalinnassa ja Kaupunginteatterissa ja Linnanmäen Peacock-teatterissa useaan otteeseen, sekä taustalaulajana UMK:ssa (2013, 2016, 2017) ja Euroviisuissa (2013,2016). Reetan voi bongata myös ääninäyttelijänä ja mainoksista. 

Reetta kuvailee suhdettaan Queen:iin näin:
Queen on Madonnan, Abban ja Guns ’n Rosesin ohella yksi merkittävimmistä musiikillisista vaikuttajista, joihin kaikki musaestetiikkani perustuu. Radio Ga Ga oli hurja musavideo lapsena ja soitin Queenin kokoelmat naarmuille. Ei pidä myöskään unohtaa Wayne’s Worldin legendaarista autokohtausta – you better bang your head when the riff droooooops!

PETER PIHLSTRÖM

12 toukokuun, 2019

Peter on helsinkiläinen musikaaliartisti, joka on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2000. Hän on esiintynyt kymmenissä musikaaleissa vuoden 1994 hittimusikaalista Hype alkaen mm. Helsingin Kaupunginteatterissa, Svenska Teaternissa, Espoon Kaupunginteatterissa ja Uudessa Iloisessa Teatterissa. Viimeisimpiä produktioita ovat olleet Chess, Äidinmaa, Prinsessa Ruusunen paluu tulevaisuuteen, Vampyyrien Tanssi ja Rent.

Esiintymisten ohella Peter työskentelee myös koreografina ja esiintymisvalmentajana. Hän on ollut taustajoukoissa lukuisissa TV-tuotannoissa, kuten Idols, Kuorosota, Dance, Stage ja Voitolla Yöhön.

Jo parinkymmenen vuoden ajan Peter on myös tehnyt töitä ääninäyttelijänä erilaisissa animaatioissa ja sarjoissa (mm.Pokémon, Lazy Town, i-Carly, Seikkailija Dora, Ihmeiden Puisto) sekä mainoksissa.

Peter on tehnyt pitkän uran myös tanssinopettajana mm. Tanssivintissä, StepUpSchoolissa, Marigold Ice Unityssä ja Musiikkiteatterikoulu Skenessä.

Peter kuvailee suhdettaan Queen:iin näin:
”Ihastuin Queeniin vuonna 1984, kun OK! lehden mukana tuli mainossingle The Works albumista. Fanitettiin kavereiden kanssa koko levyä ja sen musiikkivideoita ihan täysillä.”

TATU SIIVONEN

12 toukokuun, 2019

Tatu Siivonen on Hämeenlinnasta kotoisin oleva ja nykyisin helsinkiläinen freelancenäyttelijä, joka on opiskellut Teatterikorkeakoulun Näyttelijäntyön laitoksella vuonna 1998-2002. Hänen vahvaa baritoniaan on kuultu lukuisissa musikaalipäärooleissa ympäri Suomea (mm. Cabaret, Kolmen pennin ooppera, Peter Pan, Tulipunakukka).

Parikymmenvuotisen näyttelijäuransa aikana Tatu on näytellyt monipuolisesti niin teatterin lavoilla kuin kamerankin edessä TV:ssä ja elokuvissa (mm. Sieniretki, Jättiläinen, Lieksa!, Sooloilua). Tatu Siivonen kuuluu Kaj Chydeniuksen luottolaulajiin ja hän onkin konsertoinut ja laulanut yhdessä säveltäjämestarin kanssa niin lavoilla kuin levyilläkin vuodesta 2002. Tatun vuonna 2019 alulle panema monologiesitys HÄMÄRÄTUNNIN ROMEO Heikki Turusen teksteistä ja Kaj Chydeniuksen sävellyksistä jatkaa ohjelmistossa. Joukkuelajit ja frisbeegolf lähellä sydäntä.

Tatu kuvailee suhdettaan Queen:iin näin:
”There can be only one!” says Highlander and The Queen is the one for me.