fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

Nina Tapio

3 toukokuun, 2021

Nina on pop & Jazz konservatoriossa opiskellut musiikin moniammattilainen. Hänet muistetaan niin Taikapeilistä kuin Idols-tuomaristosta. Nina on kiertänyt konsertoimassa Japania, Amerikkaa ja Australiaa myöten Adiemuksen sekä lauluyhtye Rajattoman kanssa ja antanut äänensä lukuisiin animaatioihin kuten esim. Pieni Merenneito ja Egyptin Prinssi. Teatterin lavalla hänet on nähty mm. musikaaleissa Les Miserables, Miss Saigon, Avenue Q,, Kesäyön Hymyilyä, Housut pois, Pieni kauhukauppa sekä Mamma Mia.

Nina keikkailee tällä hetkellä  11-henkisen ”Säädyttömät” bändin kanssa.

Nina Tapio kuvailee suhdettaan Queeniin näin: Olen kuunnelltu Queenin musiikkia jo alle 10-vuotiaasta saakka ja jumaloinut heidän stemmalaulantaa ja Freddie Mercuryn suvereenia äänenkäyttöä. Queen kuuluu edelleen ehdottomiin suosikkeihini!

(Kuva: Vilja Vuolle)

Vallu Lukka

3 toukokuun, 2021

Laulaja ja musikaalinäyttelijä Vallu Lukka on uransa varrella työskennellyt mm. Svenska Teaternissa, Turun kaupunginteatterissa, Lahden kaupunginteatterissa sekä Ilmestysteatteri-ryhmässä. Hänet on nähty mm. seuraavissa produktioissa ja rooleissa: Mamma Mia (Sam, Harri), West Side Story (Riff), The Fantasticks (Hucklebee), Thorin Vasara (Sigurd), Kesäyön Uni (Oberon, Theseus), Kolme muskettisoturia (Porthos), Paljon melua tyhjästä (Benedict), Scapinin Kujeet (Scapin), Decamerone (Nastacio).

Musiikkitieteen maisteriksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2002 valmistunut Lukka on myös säveltänyt musiikkia useisiin teatteriproduktioihin sekä toimii solistina Frank Sinatra ja Tom Jones –tribuuttikonserteissa.

Groove President -yhtyeen perustajajäsen Vallu Lukka julkaisi esikoisalbuminsa Hymni Tulelle marraskuussa 2016. Hänen seuraava, runoilija Uuno Kailaan teksteihin perustuva teemalevynsä, ilmestyy syksyllä 2021.

Vallu Lukka kuvailee suhdettaan Queeniin näin:

Queen on paitsi yhtye, jonka tavasta tehdä musiikkia voisi kirjoittaa oppikirjan, myös ryhmä, jonka musiikki oli visuaalista, teatterillista ja moniulotteisesti ilmaisevaa. Queen näytti muotteja kumartavalle pop-musiikille, että luomalla omat sääntönsä ja lakinsa voi luoda säveltaidetta, joka kestää meidän perspektiivistämme katsottuna ikuisesti.

JENNIE STORBACKA

12 toukokuun, 2019

Jennie Storbacka on pitkän linjan artisti, joka on hurmannut sekä tv- ja teatteriyleisöä että estradeilla. Vuonna 2018 hänet nähtiin Linnan juhlien solistina yhdessä Mikael Saaren ja Kaartin Combon kanssa. Hänen ensimmäinen teatteriroolinsa oli päärooli Helsingin kaupunginteatterin Miss Saigon musikaalissa vuonna 2004. Jennie on tehnyt monta merkittävää roolia, muun muassa näytelmissä Äidinmaa (Anni) Espoon Kaupunginteatterissa, Jekyll&Hyde (Emma), Seili (Maria) Turun Kaupunginteatterissa, HAIR (Sheila), Stormskärs Maja (Siegfried) Åbo Svenska Teaternissa, The Sound of Music (Liesl), PlayMe (Sara) Svenska Teaternissa, Myrskyluodon Maija (Maria) Vaasan Kaupunginteatterissa, Legally Blonde (Margot) Samppalinnan Kesäteatterissa.

Jenniella oli vuonna 2015 oma show, Crazy in Love, Casino Helsingissä, kun hänet valittiin vuoden valovoimaisimmaksi artistiksi The Voice of Finlandissa, missä hän myös tuli kolmanneksi koko kilpailussa. Hän on valmistunut lauluvalmentajaksi Tanskasta (Complete Voical Institute) ja toimii tällä hetkellä The Voice of Finlandin virallisena vocal coachina.

JOEL MÄKINEN

12 toukokuun, 2019

Joel Mäkinen on 33-vuotias näyttelijä ja muusikko. Hän on Joel Herttua -yhtyeen solisti. Joel on opiskellut Teatterikorkeakoulussa sekä Sibelius-Akatemiassa.

Joel on syksyllä 2020 lopettaneen Pimeys-yhtyeen laulaja, kosketinsoittaja ja laulunkirjoittaja. Pimeys julkaisi neljä albumillista musiikkia, teki useita satoja keikkoja ympäri Suomea ja oli Emma-ehdokkaana.

Joel on nähty monessa merkittävässä roolissa mm. näytelmissä Seitsemän veljestä (Timo) Turun Kaupunginteatterissa, Hair (Claude) Jyväskylän Kaupunginteatterissa, Juhannustanssit (Onni) Tampereen Työväen Teatterissa, Love me tender (Chad) ja Jekyll & Hyde (Tri Jekyll, Mr. Hyde) Lahden Kaupunginteatterissa. Tämän lisäksi hän on säveltänyt musiikkia näytelmiin ja tv-sarjoihin sekä soittanut koskettimia mm. PMMP-yhtyeen taustalla.

JUSSU PÖYHÖNEN

12 toukokuun, 2019

Jussu Pöyhönen tunnetaan parhaiten pitkästä urastaan menestyksekkään Suurlähettiläät -yhtyeen laulajana ja lauluntekijänä. Yhtye on palkittu Emmalla ja saanut useita kulta- ja platinalevyjä. Yhdeksän Suurlähettiläät -albumin lisäksi Jussu on julkaissut myös kaksi suomenkielistä ja yhden englanninkielisen soololevyn, sekä tehnyt musiikkia muille artisteille. Teatterilavalla Jussu on nähty Samppalinnan Kesäteatterin Five Guys Named Moe -musikaalissa, sekä Turun Kaupunginteatterissa Stingin säveltämässä Viimeisessä Laivassa.

LAURI MIKKOLA

12 toukokuun, 2019

Lauri Mikkola on helsinkiläinen laulaja ja näyttelijä, joka on viimeiset kymmenen vuotta toiminut freelancer-muusikkona tekemällä töitä eturivin artistien kanssa. 

Vuonna 2019 hän esiintyi Linnan juhlien solistina yhdessä Laura Voutilaisen ja Kaartin Combon kanssa. 

Tuorein saavutus Laurin uralla on pääosa Helsingin kaupunginteatterin täysille katsomoille esitetyssä Kinky Boots -musikaalissa. Lauri tekee drag-henkisessä, tunnelmaltaan moniulotteisessa, musikaalissa Lolan/Simonin roolin, ja musikaali keräsikin Helsingin Sanomien arvostelussa huimat viisi tähteä.

Syksyllä 2021 Lauri tullaan jälleen näkemään Lolan roolissa, kun Kinky Boots jatkaa Tampereen Työväenteatterin suurella näyttämöllä.

Tämän lisäksi Lauri näyttelee kesällä 2022 Suomen Kesäteatterissa, Valkeakoskella, Aira-musikaalissa. 

SAARA AALTO

12 toukokuun, 2019

Saara Aalto on Suomessa ja maailmalla monipuolista uraa tekevä laulaja, joka on tullut toiseksi mm. Brittien X Factor- sekä Suomen The Voice of Finland –kilpailuissa. Keväällä 2018 hän toimi Suomen X Factor -kilpailun tuomarina, edusti Suomea Euroviisuissa kappaleellaan Monsters ja keväällä 2019 hän luisteli itsensä Brittien suurimman viihdeohjelman Dancing on Ice:n finaaliin.

Saara on julkaissut kuusi albumia ja esiintynyt yhdessä mm. Andrea Boccellin, Jose Carrerasin, Adam Lambertin ja Kylie Minoguen kanssa. Saara keikkailee jatkuvasti ympäri maailmaa ja seikkailee projekteissa, jotka innostavat häntä.

Musikaaleja hän on rakastanut aina, ja kokemusta löytyy Maria Magdalenan­ roolista Jesus Christ Superstar -konserteissa sekä rooleista Wicked – ja High School Musical on Stage 1 & 2 -musikaaleissa Helsingin kaupungnteatterissa. Hän on myös antanut äänensä lukuisille piirroshahmoille, kuten Disneyn Frozen-elokuvan prinsessa Annalle.