fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

Vallu Lukka

KHASHOGGI

Laulaja ja musikaalinäyttelijä Vallu Lukka on uransa varrella työskennellyt mm. Svenska Teaternissa, Turun kaupunginteatterissa, Lahden kaupunginteatterissa sekä Ilmestysteatteri-ryhmässä. Hänet on nähty mm. seuraavissa produktioissa ja rooleissa: Mamma Mia (Sam, Harri), West Side Story (Riff), The Fantasticks (Hucklebee), Thorin Vasara (Sigurd), Kesäyön Uni (Oberon, Theseus), Kolme muskettisoturia (Porthos), Paljon melua tyhjästä (Benedict), Scapinin Kujeet (Scapin), Decamerone (Nastacio).

Musiikkitieteen maisteriksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2002 valmistunut Lukka on myös säveltänyt musiikkia useisiin teatteriproduktioihin sekä toimii solistina Frank Sinatra ja Tom Jones –tribuuttikonserteissa.

Groove President -yhtyeen perustajajäsen Vallu Lukka julkaisi esikoisalbuminsa Hymni Tulelle marraskuussa 2016. Hänen seuraava, runoilija Uuno Kailaan teksteihin perustuva teemalevynsä, ilmestyy syksyllä 2021.

Vallu Lukka kuvailee suhdettaan Queeniin näin:

Queen on paitsi yhtye, jonka tavasta tehdä musiikkia voisi kirjoittaa oppikirjan, myös ryhmä, jonka musiikki oli visuaalista, teatterillista ja moniulotteisesti ilmaisevaa. Queen näytti muotteja kumartavalle pop-musiikille, että luomalla omat sääntönsä ja lakinsa voi luoda säveltaidetta, joka kestää meidän perspektiivistämme katsottuna ikuisesti.

TAKAISIN