fbpx

Hei musikaalin ystävät! Meitä kaikkia koskettavan koronatilanteen johdosta olemme päätyneet siirtämään We Will Rock You -musikaalin alkusyksyyn 2021. Olemme jo saaneet teiltä paljon kysymyksiä liittyen esityksiin, ja olemme päivittäneet kotisivuillemme vastauksia niihin. (LINKKI)

TATU SIIVONEN

Ensemble (Buddyn sijaisnäyttelijä)

Tatu Siivonen on Hämeenlinnasta kotoisin oleva ja nykyisin helsinkiläinen freelancenäyttelijä, joka on opiskellut Teatterikorkeakoulun Näyttelijäntyön laitoksella vuonna 1998-2002. Hänen vahvaa baritoniaan on kuultu lukuisissa musikaalipäärooleissa ympäri maata (mm. Cabaret, Kolmen pennin ooppera, Peter Pan, Tulipunakukka).

Parikymmenvuotisen näyttelijäuransa aikana Tatu on näytellyt monipuolisesti niin teatterin lavoilla kuin kamerankin edessä TV:ssä ja elokuvissa (mm. Marian Paratiisi, Jättiläinen, Lieksa!, Sooloilua). Tatu Siivonen kuuluu Kaj Chydeniuksen luottolaulajiin ja hän onkin konsertoinut ja laulanut yhdessä säveltäjämestarin kanssa niin lavoilla kuin levyilläkin vuodesta 2002. Vuoden 2019 lopussa saa ensi-iltansa Tatun alulle panema monologiesitys Hämärätunnin Romeo Heikki Turusen teksteistä ja Kaj Chydeniuksen sävellyksistä. Joukkuelajit ja frisbeegolf lähellä sydäntä.

Tatu kuvailee suhdettaan Queen:iin näin:
”There can be only one!” says Highlander and The Queen is the one for me.

TAKAISIN