fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

SAMULI PAJUNEN

Samuli Pajunen We Will Rock You -musikaali
Ensemble (Galileon ja Britneyn sijaisnäyttelijä)

Samuli Pajunen on 22-vuotias kuopiolainen näyttelijä, muusikko ja musikaaliartisti. Hänet on tähän mennessä nähty esimerkiksi Kuopion kaupunginteatterin, Tampereen teatterin ja Samppalinnan kesäteatterin lavoilla. 

Viimeisimpänä hän on työskennellyt syksyllä ohjelmistoon palaavassa Tampereen Työväen teatterin musikaalissa Kinky Boots.

Pajunen on päässyt työskentelemään uransa aikana myös monipuolisesti musiikin parissa ja kantaa muusikon identiteettiä vahvasti mukanaan. 

Suurena Queen-fanina Pajunen on odottanut We Will Rock You- musikaalin esityksiä kuin kuuta nousevaa ja uskoo musikaalin tarinan koskettavan yleisöä täysin ennennäkemättömällä tavalla.

TAKAISIN