fbpx

Hei musikaalin ystävät! Meitä kaikkia koskettavan koronatilanteen johdosta olemme päätyneet siirtämään We Will Rock You -musikaalin alkusyksyyn 2021. Olemme jo saaneet teiltä paljon kysymyksiä liittyen esityksiin, ja olemme päivittäneet kotisivuillemme vastauksia niihin. (LINKKI)

SAMULI PAJUNEN

Samuli Pajunen We Will Rock You -musikaali
Ensemble (Galileon ja Britneyn sijaisnäyttelijä)

Samuli Pajunen on 20-vuotias Kuopiosta lähtöisin oleva, mutta nykyisin Tampereella asuva muusikko ja musiikkiteatterin opiskelija. Hän valmistui Kuopion konservatoriosta ammattimuusikoksi vuonna 2018 pääaineenani pop/jazz laulu. Tällä hetkellä hän opiskelee TAMKissa musiikkiteatteria ensimmäistä vuotta.

Ammattiteatterin parissa hän on saanut työskennellä jo muutamia vuosia. Hänet on nähty Kuopion kaupunginteatterin lavalla musikaaleissa The Sound Of Music (Friedrich, 2014-2015), Annie Mestariampuja (Ensemble, 2016-2017) ja Viulunsoittaja Katolla (Mendel, 2017-2018). Tampereella hän on koulun kautta päässyt esiintymään myös Tampereen teatterin Spiraali – näytelmässä (2019). Kesällä 2019 hänet nähdään myös Samppalinnan kesäteatterin Perjantai on Pahin- musikaalissa.

Samuli on ammattilaulaja, joka on erikoistunut erityisesti rock- ja poplauluun. Hänen soittotaustaansa kuuluvat myös huilu ja viulu, mutta nykyisin hän säestää keikkoja kitaralla ja pianolla. Hän työskentelee ahkerasti tulevaisuutensa eteen teatterin parissa ja antaa intohimon kantaa häntä eteenpäin!

Samuli kuvailee suhdettaan Queen:iin näin:
”Queenin musiikki on ollut aina lähellä sydäntäni ja laulajana, sekä esiintyjänä Freddie Mercury on toiminut suurena esikuvanani jo kauan. Minulle on suuri kunnia päästä tekemään ensimmäinen ammattiproduktioni Helsingissä juuri tässä musikaalissa, jossa pääsen esittämään näitä upeita kappaleita tämän upean työryhmän kanssa!”

TAKAISIN