Hei musikaalin ystävät! Meitä kaikkia koskettavan poikkeuksellisen tilanteen johdosta olemme päätyneet siirtämään We Will Rock You -musikaalin eteenpäin parhaaseen mahdolliseen sopivaan aikaan. Olemme jo saaneet teiltä paljon kysymyksiä liittyen esityksiin, ja olemme päivittäneet kotisivuillemme vastauksia niihin. (LINKKI)

Saara-Elina Partanen

Ensemble

Saara-Elina on monipuolinen tanssin ja teatterin tekijä. Oulussa syntynyt taiteilija on kouluttautunut Suomen kansallisoopperan balettioppilaitoksessa tanssijaksi, mikä toi Helsinkiin jo lukioikäisenä, ja Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi, linjavaihtoehtonaan showtanssi. Tanssinopettajan koulutus mahdollisti laajasti kokeilemaan erilaisia tanssityylejä kansantanssista breakdanceen ja katutanssilajeista Limon-tekniikkaan. Oulun kaupunginteatterissa Saara-Elina oli mukana Viulunsoittaja katolla – musikaalissa ja kouluaikana toteutettiin myös Jesus Christ Superstar rock ooppera. 

Laulua Saara-Elina on treenannut Laura Virtalan ja Riitta Keräsen kanssa. Tulevaisuudessa on tarkoitus sukeltaa syvemmin Estill tekniikkaan ja lisäkouluttautua laulajana. 

Työ on vienyt musikaaliartistin, tanssijan sekä tanssinopettajan töihin teatterissa, TV:ssä ja elokuvapuolella. Viimeisimpiä työnantajia Tanssiteatteri Raatikko, Suomen Kansallisooppera, Uuden musiikin kilpailu ja Turun Kaupunginteatteri, jossa musikaalit Rock of Ages ja Varissuo. 

TAKAISIN