fbpx

Hei musikaalin ystävät! Meitä kaikkia koskettavan koronatilanteen johdosta olemme päätyneet siirtämään We Will Rock You -musikaalin alkusyksyyn 2021. Olemme jo saaneet teiltä paljon kysymyksiä liittyen esityksiin, ja olemme päivittäneet kotisivuillemme vastauksia niihin. (LINKKI)

PETER PIHLSTRÖM

Ensemble (Khashoggin sijaisnäyttelijä ja ohjaajan assistentti)

Peter on helsinkiläinen musikaaliartisti, joka on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2000. Hän on esiintynyt kymmenissä musikaaleissa vuoden 1994 hittimusikaalista Hype alkaen mm. Helsingin Kaupunginteatterissa, Svenska Teaternissa, Espoon Kaupunginteatterissa ja Uudessa Iloisessa Teatterissa. Viimeisimpiä produktioita ovat olleet Chess, Äidinmaa, Prinsessa Ruusunen paluu tulevaisuuteen, Vampyyrien Tanssi ja Rent.

Esiintymisten ohella Peter työskentelee myös koreografina ja esiintymisvalmentajana. Hän on ollut taustajoukoissa lukuisissa TV-tuotannoissa, kuten Idols, Kuorosota, Dance, Stage ja Voitolla Yöhön.

Jo parinkymmenen vuoden ajan Peter on myös tehnyt töitä ääninäyttelijänä erilaisissa animaatioissa ja sarjoissa (mm.Pokémon, Lazy Town, i-Carly, Seikkailija Dora, Ihmeiden Puisto) sekä mainoksissa.

Peter on tehnyt pitkän uran myös tanssinopettajana mm. Tanssivintissä, StepUpSchoolissa, Marigold Ice Unityssä ja Musiikkiteatterikoulu Skenessä.

Peter kuvailee suhdettaan Queen:iin näin:
”Ihastuin Queeniin vuonna 1984, kun OK! lehden mukana tuli mainossingle The Works albumista. Fanitettiin kavereiden kanssa koko levyä ja sen musiikkivideoita ihan täysillä.”

TAKAISIN