fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

MATHIAS JONSSON

Mathias Jonsson We Will Rock You -musikaali
Ensemble (Swing)

Mathias Jonsson on freelance musikaali- ja showartisti, mutta aloitti uransa tanssijana modernin tanssin ryhmässä Tukholmassa Göteborgin Balettiakademienista valmistumisensa jälkeen vuonna 2010. Hän jatkoi sitten matkaansa Århusiin Tanskaan, jossa hän esiintyi oopperadiiva Chantalina musikaalissa La cage aux Folles Århusin teatterissa. Hän työskenteli sen jälkeen kaksi vuotta artistina ja tanssikapteenina Garbos Dinnershowssa Gran Canarialla.

Ulkomailla työskentelyn jälkeen Mathias on työskennellyt ensisijaisesti Ruotsissa eri tuotannoissa, kuten Full Monty -musikaalissa Göteborgin konserttitalolla, laulajana eri esityksissä merellä ja näyttelijänä eri näytelmissä. Hän näytteli myös Peter Pania Tukholmassa vuonna 2017 Teater Intimanissa. Musikaali saa jatkoa syksyllä 2019, jolloin Mathias näyttelee taas pääroolia. Viime vuonna hän näytteli Mamma Mia! -musikaalissa Messukeskuksessa.

Mathias kuvailee suhdettaan Queen:iin näin:
”Olen aina rakastanut Queenin musiikkia ja ihaillut Freddie Mercurya sekä persoonana että laulajana. Minun ensimmäinen laulusooloni lavalla oli Somebody to Love, joka on yksi lempikappaleistani.”

TAKAISIN