fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

MARISSA LATTU

Ensemble

Marissa Lattu on 23-vuotias musiikkiteatterinäyttelijä Helsingistä. Hän on musiikkiteatterin kolmiosaaja ja aloittanut uransa jo nuorena. Keväällä 2018 hän näytteli Allin roolin Messukeskuksen MAMMA MIA! -musikaalissa. Freelance-töiden lisäksi Marissa opiskelee musiikkiteatteria Tampereen ammattikorkeakoulussa, valmistuen keväällä 2022. Musiikkiteatterin ja opiskelun rinnalla Marissa on tehnyt töitä myös ääninäyttelijänä. Ensi syksynä hänet voi nähdä jälleen Tampereen Työväen Teatterin Kinky Boots musikaalissa (ensemble / cover Lauren). 

We Will Rock You- musikaalin musiikki on lähellä hänen sydäntään. Queen on ehdottomasti Marissan suosikki bändi juurikin heidän legendaarisen lavakarisman ja aikanaan rajoja rikkovan musiikin vuoksi.

TAKAISIN