fbpx

MARISSA LATTU

Marissa Lattu We Will Rock You -musikaali
Ensemble

Marissa Lattu on 21-vuotias musiikkiteatterinäyttelijä Helsingistä. Keväällä 2018 Marissa näytteli Allin roolin Messukeskuksen MAMMA MIA!- musikaalissa. Tällä hetkellä hän opiskelee musiikkiteatteria Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Aiemmin Marissan on voinut nähdä Skene- musiikkiteatterikoulun musikaaleissa All Shook Up (2015) & Grease (2016). Lasten musiikkiteatterinäytelmässä “Asennoitumishoitumiskysymys” (Tampere-talo, 2019) Marissa näytteli yhden teoksen päärooleista sekä toimi musikaalin toisena koreografina. Hän on lisäksi opiskellut musiikkiteatterilaulua musiikkiopisto Juvenaliassa sekä näyttelijäntyötä Laajasalon kansanopistossa.

Marissa on myös tanssin moniosaaja ja häneltä löytyy 17 vuoden tanssitausta, sisältäen mm. voguingia, kansantanssia, breakdancea ja show- sekä nykytanssia. 

Marissa kuvailee suhdettaan Queen:iin näin:
”We Will Rock You- musikaalin musiikki on lähellä hänen sydäntään. Queen on ehdottomasti Marissan suosikki bändi juurikin heidän legendaarisen lavakarisman ja aikanaan rajoja rikkovan musiikin vuoksi.”

TAKAISIN