fbpx

Hei musikaalin ystävät! Meitä kaikkia koskettavan koronatilanteen johdosta olemme päätyneet siirtämään We Will Rock You -musikaalin alkusyksyyn 2021. Olemme jo saaneet teiltä paljon kysymyksiä liittyen esityksiin, ja olemme päivittäneet kotisivuillemme vastauksia niihin. (LINKKI)

Laura Allonen

Ensemble

Laura Allonen on helsinkiläinen freelancenäyttelijä ja tanssija. Hän on näytellyt mm. Kotikatu-sarjassa, suositussa Uusi Päivää-sarjassa sekä kesällä 2021 ensi-iltaan tulevassa Luokkakokous 3- elokuvassa. Allonen on kiertänyt ympäri Suomea useissa menestysmusikaaleissa kuten Helsingin Kaupunginteatterin Pieni Merenneito (2019) ja Miten menestyä vaivatta liike-elämässä (2014), Turun Kaupunginterin Varissuo (2019), Tampereen Teatterin Cats (2018), ACE-Productionin MAMMA MIA! (2018), Lahden Kaupunginteatterin Cabaret (2011), Hair (2012) ja West Side Story (2013). Syksyllä 2021 hänet voi nähdä TTT:n musikaalissa Matilda. Allonen on esiintynyt monien suomalaisten artistien taustatanssijana mm.supertähti CHEEKIN kiertueilla (2016-2018) ja tulevana syksynä Antti Tuiskun Bailantai-konserteissa.

Laura kuvailee suhdettaan Queen:iin näin: 

”Queen vie minut muistoissa lapsuuteen. Vanhempani kuuntelivat sitä ja heidän kauttaan Queenin tuotanto astui elämääni. Radio Ga Ga oli silloin ja nyt ehdoton lemppari Queenin biiseistä.” 

TAKAISIN