fbpx

Jero Mäkeläinen

Jero Mäkeläinen We Will Rock You -musikaali
Ensemble (Swing)

Jero Mäkeläinen on valmistunut tanssijaksi Turun konservatoriosta. Tällä hetkellä hän esittää enkelin roolia huippusuosion saavuttaneessa Kinky Boots -musikaalissa Helsingin kaupunginteatterissa ja hänet nähdään myös Tampereen Työväenteatterin versiossa kyseisestä teoksesta. Lisäksi hän esiintyy drag-tanssijana tulevana kesänä ja syksynä drag-artisti Marko Vainion Divet and the Dreamgirls esityksessä. 

Jero on viime vuosina esiintynyt Helsingin kaupunginteatterin musikaalissa Miten menestyä vaivatta liike-elämässä, Suomen kansallisoopperan Nenä-oopperassa, Kouvolan Teatterin Poikamiesboksissa sekä Divetshow esityskokonaisuuksissa. Lisäksi häntä on voinut nähdä tanssimassa Antti Tuiskun kiertueilla sekä televisiossa muun muassa Uuden Musiikin Kilpailussa ja Idolsissa. Jero on lisäksi toiminut tanssijana ja tanssinopettajana risteilyaluksilla.

We Will Rock You -musikaalilta Jero odottaa vauhdikkaita tanssikoreografioita ja haastavaa laulettavaa, joka ei liene ongelma, kun kyse on Queenin musiikista.

TAKAISIN