fbpx

Hei musikaalin ystävät! Meitä kaikkia koskettavan koronatilanteen johdosta olemme päätyneet siirtämään We Will Rock You -musikaalin alkusyksyyn 2021. Olemme jo saaneet teiltä paljon kysymyksiä liittyen esityksiin, ja olemme päivittäneet kotisivuillemme vastauksia niihin. (LINKKI)

ELINA HJELT

Elina Hjelt We Will Rock You -musikaali
Ensemble (Killer Queenin sijaisnäyttelijä)

Elina Hjelt on helsinkiläinen laulaja, esiintyjä sekä laulun- ja äänenkäytönopettaja (Kymen Konservatorio, Metropolia AMK, Complete Vocal Institute). Monipuolinen Elina on esiintynyt ympäri Suomea ja muualla Euroopassa erimuotoisissa yhtyeissä ja projekteissa, sekä kouluttanut laulajia ja äänenkäyttäjiä niin Pop & Jazz konservatoriossa kuin yksityisesti ja toiminut musiikkileirien opettajana. Hän on tehnyt mainoksia ja muita äänitöitä. Elina on ollut useiden eri artistien taustalaulajana. Hän myös tekee solistina tuurauksia muissa bändeissä ja kokoonpanoissa. Oman yhtyeensä ja monien erilaisten projektien kanssa Elina keikkailee aktiivisesti.

Elina kuvailee suhdettaan Queen:iin näin:
”Queenin yllätyksellinen, uskalias ja vahva musiikki on ollut aina lähellä sydäntäni.  Freddien tapa käyttää ääntä ja hänen tulkitansa oli ainutlaatuista. On unelmien täyttymys saada olla mukana We Will Rock You -musikaalissa!”

TAKAISIN