fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

Elin Ljungberg

Ensemble (Swing)

Elin Ljungberg on näyttelijä ja musikaaliartisti kotoisin Ruotsista. Elin on saanut koulutuksensa Göteborgin Balettiakatemian musiikkiohjelmasta ja Göteborgin näyttämö- ja musiikkitaiteen korkeakoulusta.

”We Will Rock You” on Elinin neljäs musikaali Suomessa. Aikaisemmin hän on esiintynty ”Pieni Merenneito” -musikaalissa Helsingin kaupunginteatterissa 2019, “MAMMA MIA!” -musikaalissa sekä Messukeskuksen Amfi -teatterissa 2018 että Svenska Teaternissa 2014.

Ruotsissa Elin on työskennellyt mm. Göteborgin oopperassa, Lisebergissä, Astrid Lindgrenin Maailmassa. Tulevana syksynä hän tekee elokuva-debyyttinsä uudessa elokuvassa ”Tarina Karl Bertil Jonssonin jouluaatosta”.

Elin kuvailee suhdettaan Queen:iin näin: 
”Queenin musiikki on lähellä sydäntäni ja se on ollut suuri inspiraatio koko kasvatukseni ja myös muusikaaliartistini ammatissa. Heidän kappaleet ovat ajattomia ja niitä voi kuunnella milloin tahansa elämässä!”

TAKAISIN