fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

Chris Bewsher

Ensemble

Chris Bewsher on valmistunut Mountview Academy of Theatre Arts:ista vuonna 2018.  Hän on aiemmin työskennellyt kahdessa näyttämöteoksessa Suomessa, Pieni merenneito -musikaalissa 2019 ja tanssikapteenina Päiväni Murmelina -musikaalissa 2020, molemmat Helsingin kaupunginteatterissa.

Muut esitykset, joihin Chris on aiemmin osallistunut, ovat Hanschen in Spring Awakening (Edinburgh Fringefestivaali), Ensemble in Snow White and the Seven Dwarfs (Rhyl Pavilion -teatteri). Häntä voi nähdä myös tulevassa Matilda -musikaalissa Tampereen Työväen Teatterissa syksyllä 2021.

Chris on koulutuksensa aikana esiintynyt seuraavissa rooleissa: Joe Hardy Damn Yankees-musikaalissa; Tuomari Roan Parade -musikaalissa; Terry / Simon Newton / Hector London Road -musikaalissa; Sky Masterson Guys and Dolls -musikaalissa.

Chris kuvailee suhdettaan Queen:iin näin: 
”Olen aina rakastanut Queen-musiikkia! Vanhempani soittivat Queenin musiikkia koko lapsuuteni, joten olen kasvanut kaikkien näiden kappaleiden kanssa. Esitin We Will Rock You -musikaalissa jo lukiossa, joten on niin hienoa olla mukana ammattituotannossakin!”

TAKAISIN