Hei musikaalin ystävät! Meitä kaikkia koskettavan poikkeuksellisen tilanteen johdosta olemme päätyneet siirtämään We Will Rock You -musikaalin eteenpäin parhaaseen mahdolliseen sopivaan aikaan. Olemme jo saaneet teiltä paljon kysymyksiä liittyen esityksiin, ja olemme päivittäneet kotisivuillemme vastauksia niihin. (LINKKI)

USEIN KYSYTTYÄ

COVID-19 TILANTEESTA

(päivitetty perjantaina 3.4.2020 klo 11:10)

Onko We Will Rock You -musikaalin esitykset peruttu?
Esityksiä ei peruuteta, vaan ne siirretään eteenpäin. Valtioneuvoston päätöksellä kaikki yli 500 henkeä ylittävät tilaisuudet on peruttu 13.5. asti ja suositeltu peruuttamaan aina toukokuun loppuun asti. Haluamme taata kaikille turvallisen ja miellyttävän kokemuksen musikaalin parissa heti kun mahdollista, kun olemme ensin yhdessä selvinneet koronatilanteesta.
Uudet esitysajat suunnitellaan parhaaseen mahdolliseen sopivaan aikaan. Viestimme heti omissa somekanavissamme, nettisivuilla ja lippu.fi-sivuilla uusista päivistä, kun ne on saatu sovittua. 

Aiotteko siirtää musikaalin esityksiä myöhemmäksi?
Kyllä. Valtioneuvoston päätöksellä kaikki yli 500 henkeä ylittävät tilaisuudet on peruttu 13.5. asti ja suositeltu peruuttamaan aina toukokuun loppuun asti. Haluamme taata kaikille turvallisen ja miellyttävän kokemuksen musikaalin parissa, kun olemme ensin selvinneet yhdessä koronatilanteesta.
Uudet esitysajat suunnitellaan parhaaseen mahdolliseen sopivaan aikaan. Viestimme heti omissa somekanavissamme, nettisivuilla ja lippu.fi-sivuilla uusista päivistä, kun ne on saatu sovittua.

Olen ostanut lipun esitykseen, joka nyt siirtyy tulevaisuuteen. Mitä jos haluan siirtää lippuni myöhempään näytökseen tai perua sen. Mitä teen?
Voit siirtää lippusi normaalien lippu.fi:n muutoskäytäntöjen mukaisesti myöhempään esitykseen, jossa on tilaa katsomossa. Heti kun uudet esitysajat on saatu sovittua, muutokset onnistuvat kätevästi lippu.fi:n kautta: LINKKI. Ilmoitamme uusista esityspäivistä lippu.fi:n sivulla sekä omissa sosiaalisen median kanavissamme.
Lippuostos on kuitenkin sitova, ja tässä tapauksessa ns. force majeure -tapauksen ollessa riippumaton tapahtumajärjestäjästä lipunostoa ei voi peruuttaa. Siirrämme kuitenkin kaikki esitykset uuteen ajankohtaan ja jo lipunostaneiden katsojien on mahdollista siirtää lippuja muihin esityksiin normaalien lippu.fi:n muutoskäytäntöjen mukaan.

Voitteko taata samat esiintyjät siirrettyihin esityksiin?
Selvitämme parhaillamme tilannetta esiintyjien kanssa, jotka kaikki innokkaasti odottavat tuotannon jatkoa ja pyrimme tietysti samaan näyttelijäkaartiin siirretyissä näytöksissä. Tässä vaiheessa emme kuitenkaan varmuudella vielä pysty takaamaan täysin samanlaista kokoonpanoa, mutta viestimme kaikista muutoksista kanavissamme sitä mukaan, kun saamme asioita varmistettua.

Voinko saada korvausta jo maksetuista matka- tai/ja hotellikuluista, joita on tehty käytettäväksi esityksen yhteydessä?
Musikaali ei vastaa muiden toimijoiden kanssa sovituista palveluista. Itse varattujen matkojen ja/tai majoitusten siirtämisestä tai peruuttamisesta on neuvoteltava niitä tuottavien palveluntarjoajien kanssa erikseen.

Päivitämme UKK-osiota tilanteen mukaan.

YLEISTÄ

Milloin minun tulisi saapua paikalle?
Saavu paikalle hyvissä ajoin ennen esitystä, noin 30 minuuttia ennen esityksen alkua.

Mitä minun tulee pukea esitykseen?
Meillä ei ole pukukoodia.

Onko tila esteetön?
Esityksiin on varattu pyörätuolipaikkoja. Valitse pyörätuolipaikka ostaessasi lippua. Lisätietoa Messukeskukseen saapumisesta ja tiloissa liikkumisesta löydät Messukeskuksen sivulta.

Jos unohdan tai kadotan jotain teatterissa, mihin voin olla yhteydessä?
Messukeskuksen löytötavaroita voi tiedustella Suomen löytötavarapalvelusta.

ESITYKSESTÄ

Mikä on esityksen kesto?
Esityksen kesto on noin 2 tuntia 45 minuuttia sisältäen väliajan.

Onko esityksellä ikärajaa tai ikäsuositusta?
Esityksen suositeltu ikäraja on 7 vuotta. Esitystä ei suositella alle 4-vuotiaille lapsille. Esitys sisältää kohtauksia, joita ei suositella pienille lapsille.

Tehdäänkö esityksestä tallenne?
Esitys on mahdollista nähdä ainoastaan livenä Amfi-teatterissa huhti-toukokuussa 2020.

Käytetäänkö esityksessä erikoistehosteita?
Esityksessä käytetään voimakkaita ääni- ja valotehosteita sekä savua ja pyrotekniikka.

Saako esitystä videoida tai valokuvata?
Esityksen videoiminen ja valokuvaaminen on kiellettyä.

Onko näyttelijöiden kokoonpano aina sama?
Esityksen kokoonpano pysyy samana lukuun ottamatta ennalta arvaamattomia sairastumisia tai muita esteitä, jotka eivät ole meidän käsissämme.

Mitä tapahtuu, jos esitys/näytäntö joudutaan perumaan?
Jos näytäntö joudutaan perumaan, meistä riippumattomista syistä, liput pyritään vaihtamaan toiseen näytäntöön lippua vastaavaan paikkaan. Vaihtoehtoisesti voimme myös hyvittää lipun hinnan*. Emme korvaa muita peruutuksesta johtuneita kuluja. 

* Ainoastaan siinä tilanteessa, että emme pysty tarjoamaan korvaavaa lippua samassa lippukategoriassa toiseen näytökseen.

LIPUT

Miten varaan liput esitykseen?
Liput esitykseen voi varata viralliselta lipunmyyjältämme Lippu.fi:ltä, osoitteesta lippu.fi, Lippu.fi:n myyntipisteistä tai puhelimitse numerosta 0600 900 900 (2€/alk. min+pvm/mpm, ma-la klo 9-21, su klo 10-18). 

Miten paljon liput maksavat?
Lippujen hinnat ovat 89€, 79€, 59€, 39€ paikan mukaan. Lisätietoja löydät täältä.

Onko teillä alennuksia erikoisryhmille?
Kyllä, tarjoamme 4€ alennuksen AA- ja A-lipuista. Alennukseen oikeuttavia ryhmiä ovat opiskelijat, eläkeläiset, lapset alle 14 v. ja yli 15 henk. ryhmät.

Maksaako varauksen tekeminen?
Palvelumaksut sisältyvät lipun hintaan. Toimitusmaksu määräytyy toimitustavan mukaan, alk. 1€/varaus.

Mitkä maksutavat käyvät?
Virallinen lipunmyyjämme lippu.fi tarjoaa monia maksutapoja, joista voit lukea lisää täällä.

Voiko lippuja ostaa muualta kuin viralliselta lipunmyyjältä?
Suosittelemme ostamaan liput viralliselta lipunmyyjältämme Lippu.fi:ltä välttääksesi mahdolliset huijausyritykset. 

Omistamme oikeudet jälleenmyyjiltä ostettujen lippujen peruuttamiseen. Viralliselta lipunmyyjältämme ostamia lippuja ei tule mainostaa tai myydä netissä, lehdissä eikä missään muualla. Kaikki tällä tavalla mainostetut liput perutaan automaattisesti. Luotto- tai pankkikorttia, jota käytit lipun maksamiseen tai maksusta saatua sähköpostivahvistusta saatetaan pyytää näyttämään teatterille saavuttaessa.

Voinko perua lippuni ostamisen jälkeen?
Ostettuja lippuja ei valitettavasti voi vaihtaa tai perua.