fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

Suurmusikaali We Will Rock You siirtyy keväälle 2021 ja rock-musiikin pyhättöön Helsingin jäähallille – tulossa suunniteltuakin upeampi show!

”Olemme tehneet viime kuukaudet hartiavoimin töitä, jotta saamme järjestettyä musikaalille uuden, turvallisen ajankohdan ja esityspaikan, joka vastaa rock-musikaalin suurtuotannon korkeisiin vaatimuksiin. Nyt paikka on löytynyt! Voin ilolla ja ylpeydellä kertoa, että upea We Will Rock You -musikaali tullaan näkemään ensi keväänä legendaarisessa rock-musiikin kodissa, Helsingin jäähallissa. Me emme luovuta, vaan tuomme upean esityksen Suomeen!”, iloitsee musikaalin vastaava tuottaja Johan Storgård.

Koko tuotanto siirtyy Helsingin jäähalliin, jossa on entistäkin paremmat edellytykset luoda yleisölle unohtumaton musikaalielämys. Jäähalli on perinteinen rock-musiikin koti, jossa sekä katsomo, akustiikka että tunnelma ovat huippuluokkaa. Myös ravintolapalvelut ja VIP-paketit toteutetaan jäähallilla moitteettomasti. 

Lipun jo ostaneiden ei tarvitse tehdä mitään – Lippupiste toimittaa kaikille uudet, samanarvoiset liput uuteen esityspäivään ja vastaaville paikoille. Samoin lippuvaraukset siirtyvät automaattisesti. Uudet liput toimitetaan 31.7.2020 mennessä. Ensimmäinen esitys Jäähallissa on 21.5.2021 ja viimeinen lauantai-iltana 12.6. 

Lipunmyynti on tauolla sen aikaa, että liput jo ostaneet saavat mieluisat paikat. Uusia lippuja aletaan myymään vielä kesän aikana.

Alun perin musikaali piti esittää Messukeskuksen Amfi-teatterissa, mutta Messukeskukselta ei löytynyt sopivaa tilaa ja esitysajankohtaa ensi keväälle. 

”Meidän koko esiintyjäkaarti on aivan liekeissä, ja odottaa innolla päästä jatkamaan harjoituksia. Jäähalli on musikaalille arvoisensa koti. Siellä on koettu satoja huikeita rock-hetkiä, ja We Will Rock You tulee olemaan yksi niistä huikeimmista!”, hehkuttaa musikaalin tähti Saara Aalto.

Lue kysymyksiä ja vastauksia lippujen siirrosta KYSYMYKSET-SIVULLA.