fbpx

Hei musikaalin ystävät! Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita: (LINKKI)

COVID-19 TILANTEESTA

Hyvä We Will Rock You yleisö,

ensiksi hienoa, että olette tulossa Helsingin Jäähallille nauttimaan maailmanluokan We Will Rock You -esityksestä. 

Yleisömäärää on olemassa olevista rajoituksista johtuen rajoitettu puoleen. Olemme tehneet parhaamme, jotta saisitte turvallisesti nauttia esityksestä. 

Kaikki myynnissä olevat esitykset 20.8. ja 4.9. välisenä aikana toteutetaan suunnitelmien mukaisesti ja tämän takia toivomme, että luette ja noudatatte seuraavia ohjeita:

1. Tarkista lipussa lukeva päivämäärä sekä katsomo (joko A, E tai P) ja tule ajoissa Helsingin jäähallille (kehotamme teitä varaamaan noin tunnin ennen esityksen alkua).

2. Tullessanne paikalle, etsikää lipun mukainen omaan katsomoonne ohjautuva sisäänkäynti (joko A, E tai P). Tarkistakaa liitteenä olevasta kartasta.

3. Kun olette löytäneet sisäänkäyntinne (joko A, E tai P) voitte valita joko seuruealueen, jossa voitte vapaasti valita istumapaikkanne (seuruealueella on tarjolla mahdollisuus väittää lähikontaktia toisinsa, erilliset saniteettitilat ja tarjoilu) tai lohkoon (lohkopaikat max 25 ihmistä turvavälein, paikoilla on tarjolla erilliset saniteettitilat mutta ei tarjoilua).

4. Noudattakaa henkilökunnan ohjeita ja käyttäkää osoitettua kulkuväylää valitsemaanne, joko seurue- tai lohkopaikkaanne.

5. Ohjeistuksen mukaisesti Jäähallissa käytetään maskia myös esityksen aikana (jos maskin käyttö on terveydellisistä syistä haasteellista, pyydämme teitä ilmoittamaan tästä henkilökunnallemme paikan päällä).

6. Henkilökuntamme ohjeistaa ja auttaa teitä ennen esitystä, sen aikana ja sen jälkeen kaikissa kysymyksissä annettujen ohjeiden mukaisesti. 

7. Nauttikaa esityksestä ❤️

Ystävällisin terveisin,

Helsinki, 17.8.2021
We Will Rock You -tuotantoryhmä